Transfertorsdag 7.06

Tre høyrebacker på ønskelista.

Juanfran, Philip Lahm eller Danilo?
Juanfran, Philip Lahm eller Danilo?

- Med den troppen vi har er det ingen grunn til å tro at det kommer til å bli mange forandringer, sier Aitor Karanka til AS. Betyr det slutten på alle overgangsrykter; troverdige, så vel som helt latterlige? Nope. Her er de siste ryktene rundt Real Madrid.

INN:

- Høyrebacken er posisjonen de fleste mener klubben behøver å forsterke, og i følge Marca følger Real Madrid Juanfran tett. Atletico Madrid-forsvareren, som er tatt ut i Spanias EM-tropp, er canterano og har spilt i Real Madrid de fleste av sine ungdoms år.

- Philip Lahm er en annen høyreback Real Madrid angivelig skal være svært interessert i å kjøpe, i følge La Sexta. Men Bayern München skal ikke være interessert i å selge, og La Sexta hevder at Los Blancos må ut med minst €35 millioner for å sikre seg tyskerens signatur.

- En tredje høyreback på lista skal være FC Portos Danilo. Enkelte rykter vil nå ha det til at den egentlige grunnen til at Mourinho overvar landskampen mellom Brasil og Danmark var for å titte på forsvarsspilleren. Det melder bla. Goal.com, som også hevder at Ivanovic ikke lenger er interessant for Los Blancos.

UT:

- AS Roma ønsker å beholde Fernando Gago, men skal ikke være villige til å betale den avtalte utkjøpsprisen i låneklausulen på €7 millioner. I stedet skal klubben ha kommet med et bud på €3 millioner Real Madrid nå må ta stilling til.

- Gonzalo Higuaín har sagt til sin agent at han ikke ønsker å lytte til noen tilbud fra andre klubber, skriver Marca. Med andre ord har spilleren selv bestemt seg for å bli. Juventus, PSG og Manchester City er bare noen av lagene argentineren har vært ryktet bort til, inkludert den siste klubben i rekken: Tottenham. Punto Pelota hevder på sin side at Florentino Perez har tilbydd "Pipita" til Manchester City i en byttehandel.

- Overgangen til Galatasaray kan se ut til å ha stoppet opp for Hamit Altintop. Tyrkeren er ikke fornøyd med kontraktstilbudet han mottok, skriver AS. I følge den spanske sportsavisen tilbydde Galatsaray Altintop €3 mill. i året, mens poteten ønsker €3,5 millioner.

- Adán vil spille fast førstelagsfotball, men Mourinho tviholder på sin andrekeeper og nekter å slippe han, skriver AS. Mou har lovet keeperen mer spilletid fremover i håp om at han skal bli.

- Cristiano Ronaldo avviste klart og tydelig alle eventuelle rykter om at han kunne komme til å forlate klubben i sommer i dette intervjuet.