Transfermandag 11.06

Lahm avviser Real Madrid-overgang. Går man for Maicon eller Piszczek i stedet?

Hvem vil du ha inn i sommer?
Hvem vil du ha inn i sommer?

På grunn av tilkoblingsproblemer kom (gårs)dagens rykteartikkel altfor sent ut, og det beklager jeg. Men bedre sent enn aldri, som man sier. Her er de siste overgangsryktene rundt Real Madrid.

INN:

- Polens landslagstrener tok på seg spådomshatten og sa at hans beste høyreback, Lukasz Piszczek blir å havne i Real Madrid i løpet av sommeren. Han mener at både han og de to andre polske stjernene i Borussia Dortmund må forlate klubben sin for å vokse, noe landslagssjefen sier at han håper de gjør, skriver AS. Ryktene rundt den polske høyrebacken startet allerede i mai, men etter at klubbens manager sa at spilleren ikke var til salgs tok spekulasjonene slutt.

- Om Lass Diarra forsvinner fra klubben i sommer vil Mourinho trenge en ny defensiv midtbanespiller, mener Marca. Sportsavisa hevder at portugiseren har fått opp øynene for Marouane Fellaini. Men det blir ikke for noen billig penge. Everton skal allerede ha avslått bud på €15 og €20 millioner fra henholdsvis Chelsea og Arsenal.

- Inter Milan sliter med økonomien og vil kutte i lønningene til spillerne som tjener mest per dags dato. Maicon er en av de, og Marca hevder at José Mourinho vil utnytte muligheten til å hente sin tidligere elev til Madrid. 30-åringen har vært ryktet til Real Madrid de to siste sommervinduene.

- Philipp Lahm avviser ryktene om en overgang til Spania og Real Madrid, skriver Goal.com. Tyskeren sier at dersom José Mourinho ønsker å trene ham må han bli Bayern München-trener - for han har ingen planer om å forlate klubben.

UT:

- José Mourinho har uttrykt at han ønsker å beholde Antonio Adán. Nå har Real Madrid gått inn i kontraktsforhandlinger med andrevalget på keeperplassen, skriver Marca, for å beholde målvakten.

- "Higuaín skal ikke til PSG eller andre klubber. Han skal ingen steder," erklærte argentinerens egen spissrival, Karim Benzema, i et intervju med sportsavisen AS. En overgang for Pipita ville gitt Benzema betydelig mye mer frihet, men når ikke dèt betyr noe for franskmannen sier det litt om hvor mye argentineren betyr for klubben.

- Ukas sprøeste rykte kommer fra Corriere dello Sport. Der hevder de at sjeiken Mohammed Bin Rashid Al Maktoum fra Dubai vil kjøpe opp 25 % av AC Milan. Mesteparten av hans innskudd i klubbkassa (ca. €200 mill.) vil, i følge den italienske sportsavisa, gå til å kjøpe Cristiano Ronaldo.

- Atletico Madrid skal ikke være villige til å forhandle med Real Madrid angående deres landslagsback Juanfran, som var linket til klubben i forrige Transfertorsdag. Spillerens overgangsklausul er dog på lave €10 millioner, skriver Marca, en pris som bør være overkommelig for José Mourinho dersom han ville kjøpe spilleren.

- Inter Milan føyer seg opp på listen over klubber som er interesserte i Fernando Gago, skriver Gazzetta dello Sport. Milan-klubbens trener, Stramaccioni, ønsker ungt blod i midtbaneleddet, ettersom Stankovic (33 år), Cambiasso (31 år) og Zanetti (38) begynner å dra på årene. Men i likhet med AS Roma skal ikke Inter være villige til å godta minimumsprisen på €7 millioner som Real Madrid har forespeilet.

Overgangsvinduet åpner 1. juli.