Transfertorsdag 14.06

Jakten på en høyreback fortsetter.

Hvem skal du hente, Mourinho?
Hvem skal du hente, Mourinho?

INN

- I Transfermandag 11.06 kunne man lese at Philipp Lahm utelukket en overgang til Real Madrid. Pipen skal allikevel ha fått en annen lyd nå, skal man tro Bild.de. I følge Bild skal Lahm nå ha uttalt at han ikke vil utelukke en overgang til Real Madrid, samtidig som han skryter av Mourinho og kaller ham en verdensklassetrener med mye suksess. Mourinho skal se på Lahm som den perfekte løsningen på høyrebacken.

- Inters brasilianske høyreback Maicon skal nå «endelig» ha fått en prislapp. Fordi Inter må selge har, i følge Marca, prislappen blitt satt på €10 millioner - en sum som ikke akkurat skremmer et satsende Real Madrid på jakt etter en høyreback. Kan vel også nevnes at for to år siden skal Real Madrid ha budt €25 millioner, og nå er brassen tilgjengelig for under halvparten.

- Tidligere i år har Chelseas Ivanovic, Bayern Münchens Lahm og Dotmunds Piszczek blitt linket til Real Madrid, men nå er det den spanske Cesar Azpilicueta som skal være det siste tilskuddet på listen over potensielle høyrebacker, skal man tro AS. Den tidligere Osasunaspilleren har gjort sine ting bra for Marseille og skal ha tatt store steg siden han forlot Spania.

- Mourinho og Real Madrid fortsetter å se mot Tyskland for å handle spillere, og denne gangen er det Dortmunds supertalent Mario Götze som skal ha kommet på radaren. I følge Bild.de skal Mourinho se på den allsidige tyskeren som et perfekt supplement til Xabi Alonso på midten. Bild skal også ha det til at det er den levende legenden Raúl som skal ha anbefalt Madrid å se på ham. Den spanske seriemesteren skal allerede i oktober ha gjort et framstøt på Götze med å tilby €50 millioner, men det uten suksess. Det betyr at skal Real Madrid hente Götze blir det ingen billig overgang à la Khedira, Özil eller Sahin.

- Athletico Bilbaos forsvarskjempe Javi Martínez blir på nytt linket til Real Madrid, og denne gang av Bild. Spanjolen skal stå øverst på ønskelisten til Mourinho, men portugiseren kan vente seg konkurranse fra blant annet Bayern München.

UT

- Karim Benzema skal ha stått på radaren til Manchester City, men franskmannens agent skal nå ha gått ut og sagt at Benzema blir værende i den spanske hovedstaden, skal man tro Goal.

- Sagaen rundt Gonzalo 'Pipita' Higuaín ser ut til å dabbe av. PSGs sportsdirektør, Leonardo, har nå uttalt til Goal at franskmennene ikke vil følge opp sin interesse rundt argentineren.

- I AS står det nå at Kaká vurderer å forlate Real Madrid, selv om han har tre år igjen av kontrakten. Brassen skal dog ikke ønske seg tilbake til Brasil enda, men søker etter en annen storklubb i Europa. Fra før har PSG vist interesse rundt den tidligere Gullballvinneren.

Overgangsvinduet åpner 1. juli. Hvem håper du kommer inn dørene?