Transfermandag 25.06

Russisk klubb byr på Lass.

Tror du Lass forlater klubben?
Tror du Lass forlater klubben?

Med bare én uke igjen til overgangsvinduet åpner holder ryktene på å nå sitt klimaks. Som regel er det de samme spillerene (og ofte de samme ryktene) som går igjen uke etter uke, men man treffer også på noen nye iblant. Et av dem omhandler franskmannen Lassana Diarra og en russisk klubb ved navn Spartak Moskva. Her er de siste overgangsryktene:

INN

- Phillip Lahm sa for et par uker siden til internasjonale medier at han ikke kom til å forlate Bayern München. Nå skal tyskeren ha ombestemt seg og utelukker ikke lengre en overgang til verken Real Madrid eller andre klubber. Klikk her for å lese mer om saken.

- Denne uken har ryktene om Luka Modric og en mulig Real Madrid-overgang vært på de fleste største avisers nettsteder. I går kunne spanske AS melde at kroaten har sett seg lei av å spille for Tottenham, som akkurat ikke kvalifiserte seg for Champions League, og bedt om å få dra. Real Madrid, PSG og Manchester United skal alle være interesserte i midtbaneplaymakeren med en prislapp på rundt €30 millioner, i følge den spanske sportsavisen.

Les også: - Bør hente Luka Modric

UT

- Britiske The Express hevder at Tottenham ønsker Nuri Sahin og Ricardo Carvalho inkludert i avtalen dersom de skal selge Luka Modric.

- Den tidligere Valencia-treneren Unai Emery ønsker å styrke sitt nye lag, Spartak Moskva, med en ny midtbanespiller. Lass Diarra er hans førstevalg, og i følge russiske Life Sport skal russerne allerede ha kommet med et bud på rundt €10 millioner. Spillerens agent bekreftet overfor spanske medier for to dager siden at en russisk klubb var interessert i Lass, og Life Sport hevder altså at det er Spartak Moskva det er snakk om.

- Det er AC Milans hovedmål å kjøpe Xabi Alonso i sommer, skriver italienske Corriere dello Sport. Et utmerket EM hittil og Man of the Match-tittelen mot Frankrike har vært med på å øke interessen for den spanske midtbanespilleren. Det er likevel svært tvilsomt at Mourinho gir slipp på playmakeren.

Les også: Xabi Alonsos store kveld

- Til tross for at AC Milans visepresident, Adriano Galliani, i forrige uke uttalte at Ricardo Kaká ikke kommer til å returnere til Milano befinner spillerens far, Bosco Leite, seg i den italienske byen for å forhandle med klubben, i følge spanske AS.

- Sportsdirektøren i New York Red Bulls, norske Erik Solèr, håper at Ricardo Kaká velger å krysse Atlanterhavet i sommer. "Vi har noen og håp og drømmer, og fremtiden vil vise om vi klarer å få til en overgang," skal nordmannen ha sagt til BigAppleSoccer.com.

- AC Milan ser ut til å være svært kjøpelystne i sommer, for i følge Marca ønsker klubben med sorte og rødstripede drakter å hente utstøtte Hamit Altintop og Ricardo Carvalho. Førstnevnte har vært i samtaler med Galtasaray tidligere, men det kan se ut til at forhandlingene kan ha stoppet opp midlertidig.