Transfermandag 9.07

- Kun Real Madrid og ingen andre, sier Modric. Få med deg de siste overgangsryktene her!

- Jeg vil til Real Madrid og ingen andre, skal Modric ha sagt.
- Jeg vil til Real Madrid og ingen andre, skal Modric ha sagt.

INN

- Luka Modric er en påståelig mann. I følge både Marca og AS (i tillegg til en rekke britiske kilder) skal kroaten ha sagt til klubbledelsen at han ikke ønsker å bli solgt til noen annen klubb enn Real Madrid. Tottenham har gitt playmakeren en startpris på minst €40 millioner, men AS hevder at Mourinho vil inkludere Ricardo Carvalho i handelen for å presse prisen ned til maks €35 mill.

- Real Madrid har kjøpt en 16-åring, skriver AS. Gabri Salazar spilte for ungdomslaget til byrivalen Rayo Vallecano, og sies å være det største spisstalentet i regionen. Unggutten lagde 24 mål på 30 kamper for laget sitt i fjor. Han er foreløpig tiltenkt en plass i et av cadete-lagene (ungdomslag) til Real Madrid.

- Real Madrid holder i øyeblikket på å gjøre en telefonundersøkelse hos sine medlemmer om hvem de mener klubben bør signere. Resultatene har ikke blitt offentliggjort, men i mellomtiden har den spanske sportsavisen AS bestemt seg for å gjøre det samme. På en desidert førsteplass ligger Javi Martínez med over 50% av stemmene. Klikk her for å se resultatet. Du kan også stemme, om du har lyst.

- Spanske Marca skriver at Real Madrid ser på danske Daniel Agger som et alternativ på høyrebacken neste sesong.

UT

- Real Madrid har avslått et bud på €5 millioner på Castilla-talentet Joselu fra tyske Hoffenheim. I følge britiske Sunday Mirror ønsker klubben rundt €10 mill. for å la talentet gå. Arsenal og West Ham skal også være interesserte.

- Italienske Corriere dello Sport (via AS) hevder at Kaká vil gå ned i lønn og gjøre hva som helst for å gjøre en overgang tilbake til AC Milan mulig. I følge bladet skal brasilianeren i samtaler med Mourinho neste uke for å diskutere saken. 30-åringen skal allerede ha avslått bud fra LA Galaxy og kinesiske Guangzhou hevder diverse kilder.

- Real Madrid har avslått et bud fra Liverpool på Esteban Granero, skriver The Daily Mail. I følge Marca satt Mourinho ned foten. Portugiseren skal være fast bestemt på å beholde spanjolen. Granero har bare ett år igjen av kontrakten sin med klubben.

PS! Fotballspillet PES (Pro Evolution Soccer) har laget en video der Modric blir presentert som Real Madrid-spiller og får tildelt draktnummer 20. Videoen kan du se her.

Komplett liste over alle overgangene i La Liga. Oppdateres gjevnlig!